Glorieus Wonen Glorieus Wonen Glorieus Wonen Glorieus Wonen
Glorieus Wonen in Groessen
Binnen het project GlorieusWonen zijn er al drie woningen gerealiseerd, de vierde woning is in aanbouw en alleen de laatste woning, de Exotic Yellow is nog te koop.
Wonen in Groessen is wonen in een dorp voor wie van natuur, rust en ruimte houdt.
Tel daarbij op een bruisende verenigingsleven, de diverse sportverenigingen, het jaarlijks carnaval, en de Kermis. Dit alles samen zorgt ervoor dat u zich direct thuis zult voelen.

Kopers worden ontzorgd

gloriosa

De villa is zowel als kleurstelling als indeling geheel aan te passen naar uw woonwensen

Samen met u zoeken we de beste oplossingen en integreren dat naadloos

Alle verdere voorbereidingen zijn getroffen zodat we direct kunnen starten met de bouw

Waar dit maar mogelijk is, wordt u ontzorgd. De villa is binnen een jaar gereed.

In het plan Glorieus Wonen koopt u niet zomaar een woning, u koopt een villa in een prachtige groene omgeving die u alle rust en privacy biedt.

Vanuit uw villa loopt u zo de vrije natuur in waar u heerlijk kunt wandelen, picknicken of vissen. Wat is er nu mooier dan ’s morgens te wandelen met uw hond, een rondje te lopen door de ochtendnevel of een stukje te gaan joggen?

 

Beplantingsplan

Ter inspiratie is er een beplantingsplan ontworpen.

Bekijk beplantingsplan

 

Opvallende architectuur

Welke woning u ook kiest in Glorieus Wonen, elke ontwerp is exclusief. Door toepassing van een moderne, heldere en strakke beeldtaal, met een eenduidig kleurgebruik in combinatie met royaal gebruik van glas zijn unieke woningen ontstaan. De toepassing van glas in de ontwerpen is een belangrijk thema voor zowel de binnen- als buitenbeleving.

 

Perfecte mix

Het resultaat van de perfecte mix en afstemming van materiaal- en kleurgebruik is een architectuur die in alle opzichten opvallend is. In eerste instantie een architectuur die je niet verwacht in het buitengebied.

 

Glorieus Wonen

Alle woningen die we hier bouwen zijn uitstekend geïsoleerd en worden ambachtelijk gebouwd. Ook zijn er mogelijkheden om uw woning verder te verduurzamen. Wij kijken individueel naar uw wensen en integreren dit moeiteloos en onzichtbaar in uw woning.

 

Uw eigen droomwoning

Bent u op zoek naar een woning die geheel aansluit op uw woonwensen dan biedt Glorieus Wonen alle ruimte. Uw woonwensen staan voorop. Samen met u gaan wij uw woonwensen verder uitwerken tot u tevreden bent.