Glorieus Wonen Glorieus Wonen Glorieus Wonen Glorieus Wonen
Met de ligging direct op een fietsroute verkent u zo de omgeving in de Liemers.
De Liemers is een nog onderbelicht gebied wat zich onderscheid door zijn sterk variƫrende landschap wat net ten oosten van Arnhem en Nijmegen ligt. Kenmerkend is het waterrijk gebied met riviervlakte uit de laatste IJstijd, een gebied met uitgestrekte akkers en weilanden met weidevogels en hier en daar kleine boscomplexen. Daarnaast zijn er ook heuvellandschappen en zijn er diverse land en tuinbouwbedrijven die streekgebonden producten verkopen.
De Liemers heeft ook moderne bedrijventerreinen met een goede infrastructuur. Er is een breed scala aan ondernemingen met een grote verscheidenheid in omvang en actief in allerlei sectoren. Maar ook grote winkelketens zijn hier gevestigd zoals IKEA, Intratuin, Woondock en Hornbach. En dit alles ligt goed ontsloten met de snelweg A12 en de doortrekking van de A15. Bussen en treinen zijn binnen 5 minuten bereikbaar, zo zijn de stad en het platteland goed met elkaar verbonden.

Ligging.

Klik op een van onderstaande kavels voor meer informatie over de betreffende woningtype.

Woning White Gloriosa Woning Small flame Woning Twin Colour Woning Exotic Yellow Woning Exotic Orange Bestaande woning Lutea Bekijk ligging op Google Maps